Norsk Vin / Norwegian Wines
                     
 

 

Choose your language

 

 

Tenkte du at god vin produsert i Norge var umulig? Med kunnskap, dedikasjon og nøyaktighet i alle ledd, kan vi lage kvalitetsvin også her nord. Det handler om å velge vinplanter som egner seg for norske forhold. Her kan vi ikke satse på nebbiolo eller merlot, men hardføre druetyper som solaris, rondo og bolero trives godt hos oss. 

     Med mange soltimer gjennom sommerhalvåret og kjølige netter om høsten, kan vi få spennende og unike smaker. Plantene må stelles og beskjæres korrekt, og avlingen må høstes til rett tid.

Drueklasene kvalitetskontrolleres og håndsorteres, slik at bare de beste blir til vin. Vinleggingsprossessen overvåkes nøye med loggføring, målinger og kontroller fra start til slutt.

     Resultatet blir gode og spennende viner, noe som syntes å glede de mange engasjerte og hyggelige smakerne som besøkte oss på Drammen Vinfestival 2017. 

Norsk vin har fått statlig bevilling for tilvirkning, produksjon, salg og import av vin (01.10.18). Et begrenset parti har blitt sluppet på markedet via Vinmonopolets til våren/sommer 2018 med spesialbestilling for privatkunder og Horeca Kunder (restauranter,hoteller, etc.). og er nå utsolgt.

Vi har nå en del gode importerte viner fra Piemonte på lager som er tilgjengelig via Vinmonopolets Tillegsutvalget (TU). Se i Produkter->Importerte Viner for mer informasjon.


Følg med på vår facebook side.

 
 
Post
Ring
LinkedIn